stkstk

Kinespung

NU SKITER JAG I DETTA!

Jag tänker ta mig fan inte vara uppe en natt till.
Renlevnad my ass! (___o___)
Nu äter jag 2 Xanor trots att det är styggt att äta sånt skit! :@
Jag måste packa imorgon! Kan inte hålla på och sova bort hela dagen.
Dessutom har jag juldiarré och mens.

Idag tog jag mig i kragen och ringde till de vänninor som jag tycker om och önskade dem en god jul och var mogen och sånt trams. Det finns verkligen människor jag tycker om och dessa 5 personer ligger bland toppen. Personer som man kan prata med och vara sig själv med.
Som inte irriterar en så att man vill ge dem en käftsmäll.
Det är därför jag inte har eliminerat dem. ♥


bff

Sen har vi ju också min familj som jag älskar mer än något annat men som man ibland faktis VILL ge en käftsmäll men det är ju bara käftsmällar av kärlek.
Mammas lilla gråsugga ska också ha stryk för att han är så söt.
Älskar honom jö.

Sen finns det en massa ytliga och jobbiga människor i ens liv men de personerna ljuger jag bara mest för. Inte för att jag är tvungen utan för att de är så tråkiga så att jag underhåller mig själv med att hitta på en massa störda historier för att se hur de reagerar och flockapor som de är reagerar de alltid som förväntat.


♥ Mest av alla älskar jag mig själv för att jag är så underbar, allt och lite till! ♥


Tack och hej - leverpastej.

..

KLAD HJUL!!!!

Ja & Mackan :$


Mackor is the shit !! Jag älskar dem, kan äta hur många som helst, älskar tjocka, älskar tunna, massa pålägg eller bara smör, hårda eller mjuka....... listan kan göras lång. Hur som helst så vet jag att det inte är bra att äta för mycket mackor, då de oftast är väldigt onyttiga och man får en svälld buk. Svälld buk är inte bra !! Svälld buk vill man inte ha !!

Jag försöker undvika detta vita mjöl som formats till mackor, men unnar mig ändå en på morgonen. Jag borde ta med mig en macka hemifrån, men då jag ofta saknar bröd hemma eller helt enkelt är för trött så orkar jag inte. Jag köper istället valfri macka på kiosken utanför jobbet, 24 kr är lixom ett fynd.

Men nu har jag varit på kiosken lite för många gånger, stammisen börjar känna igen mig. Det finns en stammis där, en gubbe som sitter där rätt ofta. Dock har vi inte riktigt samma schema, så vi ses inte alltför ofta numera. Men när jag smög in härom morgonen så utbrister han: "Men tjena, det var längesen..."

Well spank my ass and call me Bubba!

Nu ska man somna också ja....
Äter inte Attaraxen mer så jag sover lite si sådär ibland.
Men Citalopramen fungerar som den ska.
Tacka jesus.

Såg precis ett avsnitt av Samantha Who och senaste Christine.
Christine är lätt den roligaste serien just nu.
Funderar på att sno en Stilnoct av Halvfeta granne så jag kan somna.

Vem är faran som lurar i natten?

fet

Nämen tjena!!!!

Muhohoahahahahohöhöhöhöhahahahaha!!!

Jag ringde Borat & Lamm!!!

Borat blev jätteglad att jag ringde men han trodde inte på mina lögner om att jag varit i iran i typ ett halvår! :D
Han skulle komma till mig NU DIREKT sa han i alla fall men jag fick dämpa hans insanity med att ljuga om att jag bodde hemma hos mamma & pappa. Därefter var hans nya plan att jag skulle till honom och vara i Köpenhamn med honom hela helgen annars skulle han tydligen dö. DRAMAQUEEN!!
We like! :)

Lamm bakade pizzor och var trött. Mer än så förstod jag inte p.g.a. språkbarriären.

Jag ringer aldrig Giesela. Då dör jag.

Nu är jag galen och har skittradigt.
Funderar på att äta Xanor och lugna ner mig en smula.

Jag & min flickvän <3

Jag har en flickvän, hon har ett hjärta av guld. VI var i grekland i somras och det var så otroligt skönt, vi hade det så himla romantiskt. Det är så himla gulligt vårat förhållande, vi vet precis vart vi har varandra, ibland händer det ju att vi inte kommer överens men det är inte så ofta. Vi tog en promenad i månskenet som var så vackert i grekland, det speglades i havet och hennes ögon tindrade lite lätt. Hon tog tag i min hand, berättade hur mycket hon älskar mig, vi satte oss i sanden och hon läste en dikt för mig. Jag blev tårögd, det var det vackraste jag hört komma ur hennes horiga läppar.

Allt var perfekt, det fanns stunder då jag kände “gud vad jag vill gifta mig med henne”. Jag hoppar in i duschen och ber henne att laga mat till mig, kommer ut ur duschen och så ligger hon som en liten bebis i sängen och har somnat efter en lång dag på stranden. Jag håller i schampoflaskan tänder till och slänger den allt jag kan rakt i ansiktet på det lata ludret, hon hoppar till av rädsla blandad av smärta, “Din jävla hora, vart är girosen!”

Nu är hon i panik, äckliga ludret klarade sig i fyra dagar sen var hon tvungen att förstöra allt igen, jag sparkar henne i ansiktet för att markera att hennes lathet är vad som fördärvar vårat förhållande, ena tanden går av och hon börjar skrika, då tar jag tag i halsen på ludret och stryper henne för att jag är så trött på hennes äckliga röst, hon kippar efter andan och jag skallar henne precis över näsbenet. Hon ligger på golvet och snyftar som den hund hon är, jag skrattar och spottar på ludret. Det är någon som knackar på och frågar vad det är som har hänt, jag säger att bruden halkade till i duschen och spräckte läppen, dumma araben går på det.

Efteråt ber hon mig om ursäkt och säger att det var hennes fel att jag blev så sur, klart som fan att det var hennes fel, hade maten varit klar hade jag aldrig behövt anstränga mig för att spöa skiten ur henne. Jag väljer att straffa henne lite till, tvingar henne att sova på golvet resten av semestern, sista dagen var jag på ett bordell och fyfan vad jag vart nöjd, helt klart bästa semestern på länge.

RSS 2.0