jag känner att jag måste gräva ett hål..

Tjena!
Jag slogs en dag av instinkten att jag är till för att gräva ett hål, allt eftersom tiden gått har jag blivit mer och mer övertygad att min uppgift verkligen är att gräva det här hålet!!

Jag tänkte gräva det på landet, kanske i sommar.

Nu till frågan, vad håller jag på med egentligen, och hur ska jag gräva hålet?
För hand? Med nån maskin? Hur djupt? Hur länge?

Nånting säger mig att jag kommer känna mig väldigt tillfredsställd när hålet är färdigt när man nu ska veta att det är färdigt.. Jag misstänker att mitt undermedvetna kanske vill ge mig en TACKSAM arbetsuppgift för en gång skull..

Nån som känner igen sig kanske, bara traska ut på lämpligt ställe på tomten med en spade o bara börja gräva för att ha nåt riktigt tacksamt att syssla med till skillnad mot allt annat som på sin höjd ger nåt sorts resultat efter extremt lång tid osv..

YES !




Tillbaka i den ordinarie verkligheten igen. Torkan på sexfronten är total och jag misstänkter att jag snart glömt bort hur man gör. Men det syns en ljusning vid horisonten och med lite mer tid till kurtiserande och umgänge skall situationen vara åtgärdad inom en snar framtid.

Till en början skall bloggandet komma igång igen efter en tid av väldigt sparsam aktivitet.

yes !






Det händer väldigt lite både på sexfronten och damfronten. Inte så konstigt då jag helt enkelt varit upptagen av annat på sistone. För mycket annat som kräver min uppmärksamhet och det kommer i princip att vara så ända fram tills efter Midsommar, då jag kommer att ha lite mer tid till annat igen.

Det är samma anledning som gjort att det varit långt mellan inläggen här på bloggen den senaste veckan. Kommer tyvärr att fortsätta så en stund.

En intressant sak har dock hänt på sexfronten på sistone. Jag har nämligen på senare tid upptäckt att jag blivit kåt på en av mina kollegor på jobbet. Lite överaskande eftersom det inte fanns någon som helst ladning mellan oss i början, men nu efter drygt ett år har det börjat hända saker. Jag ser på henne på ett helt annat sätt och jag har märkt att det finns någon form av laddning mellan oss när vi pratar. Dessutom har hon börjat dyka upp i mina sexfantasier. Ska bli mycket intressant att se om det utvecklar sig åt något håll.

RSS 2.0