Det största faran av dem alla - sömnlösheten.

Jag är faran som lurar i natten, jag är överraskningen i ditt cornflakespaket, jag är Darkwing Duck! Shit vilken nostalgikick man fick nyss, satt och kollade på tre avsnitt av Darkwing Duck, så jävla bäst! Barnprogrammen va betydligt mycket bättre på min tid!

Hej FRA!

Det finns ingen anledning att läsa mitt inlägg. Jag har ingenting att göra med Hizbollah, Al-Aqsa-martyrerna eller Mujahedin-e Khalq. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat kärnvapen, jag vet knappt ens vad убивать betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade mail. Sabba FRA-lagen på www.hejfra.se

Hej FRA!

Det finns ingen anledning att läsa mitt inlägg. Jag har ingenting att göra med Hizbollah, Al-Aqsa-martyrerna eller Mujahedin-e Khalq. Jag har aldrig gjort Siyama eller tillverkat kärnvapen, jag vet knappt ens vad убивать betyder. Men tack för visat intresse!

PS. Terroristattacker kommer knappast att planeras över okrypterade mail. Sabba FRA-lagen på www.hejfra.se

Lite om mig :)

det känns alltid töntigt att skriva hej jag heter elin och är 15 år. eftersom det säger ingenting. inte heller om jag säger var jag bor. ingen vet var furulund är. så jag säger kävlinge, vissa av er kommer bara. som om vi vet vad det är? men skyll inte på mig. det va min mamma och låtsas pappa pelle som ville ha hus så vi for till det gula huset i en fruktansvärd liten håla. jag hatar denna hålan. jag vill helst inte va här. så när jag åker någon annanstans kanske jag sticker till lund eller malmö. inte för samma anledningar som vissa här i kävlinge gör. de flesta gör det för hooka killar och få knull. ursäkta mig men det är inte fördomar det är fakta. och att jag ändån pratar med dom är egentligen dumt. men kävlinge kommun har gett mig underbar vänner. men jag tror inte jag kommer stanna här länge ... ja nu har ni hört mycket om kävlinge. Om mig då? hmm jag är en helt vanlig tjej. nej det vill jag inte säga. jag går upp på morgonen …



Jag bor
Själv
Jag bor i/på
  • villa
Har du några barn?
Nej
Din ögonfärg
Bruna
Favoritmärke på kläder
diesel
Klädstil
  • Avslappnat
Vad har du på dig just nu?
ett par short, en rosa tröja och en hood tröja.
Hårfärg
Brunhårig/Brunett
Vikt (kg)
55 kg, upps nu fick alla veta det jag är tjockis
Den bästa saken som någonsin hänt dig
händer massa fina saker hela tiden.
Vilken är den oskönaste upplevelsen du haft?
det händer ofta det med
Vad hatar du?
inte så mycket just nu, ska försöka hata så mycket.
Jag letar efter
  • Kärlek
Den coolaste personen du träffat i år?
många!
Den mest irriterande frågan
haha vet inte
Hur många gånger körde du upp för att få ditt körkört?
en?
Favorithusdjur
katt
Skådespelare
vet inte.
Favoritböcker eller författare
vingklippt ängel
Favoritdagstidning
Jag läser inte dagstidningar
Favoritkanal på radion
  • The Voice
Vilken typ av filmer gillar du?
  • Tonårsfilmer
Favoritfilmer
massa
Favoritkanal på TV
  • MTV
Favoritprogram på TV
that's 70 show tror jag.
Musikstil
  • Pop
  • Hip-Hop
Bästa DJ, sångare eller band
lisa ekdahl, toni braxton
Vilken tid går du och lägger dig?
halv 11 skoltid ^^
Vad gör du när du är uttråkad?
ringer aldijana så vi kan leka
Dricker du mycket alkohol?
nej,
Favoritöl
  • Jag dricker inte öl!
Favoritdryck utan alkohol
Ice-Tea
Favorithändelse eller fest
massa.
Klubbar jag dansar på
går inte på klubbar.
Bästa reseupplevelsen
vet inte,
Värsta reseupplevelsen
varje gång haha
Har du kompisar som bor utomlands?
tror inte det, är sämst på skaffa vänner utomlands
Favorithögtider
vet inte alls.
Vad tycker du är romantiskt?
killar som säger saker, inte bara du är söt. eller så. utan så man känner sig glad
Rökare?
Jag röker inte!
Spelkonsol
  • Playstation 2
Äger bil av märket
haha, ingen anning
Cocktail?
Inga cocktails till mig tack!
Mobilmärke
Samsung

Att göra bort sig..

Varje gång någon har ringt mig sedan i julas finns det en mycket god chans att jag har gjort bort mig. Jag fick nämnligen en ny mobil i julklapp, en Sony Ericsson W910i, som man skjuter upp sådär flashigt när man svarar. Känner mig, i smyg, väldigt tuff när jag svarar.

Det som inte är helt lysande med den här situationen är att jag är lika tuff när jag lägger på - jag skjuter alltså bara ihop telefonen, utan att trycka på någon knapp, när jag ska lägga på. Samtalet är alltså igång typ 3 sekunder mer än vad jag vet om. Det som gör den här situationen ännu värre är att jag har en tendens att säga precis vad jag tycker och tänker om personen i fråga direkt efter avslutat samtal.

Kommentarer som:
  • Helvete va illa jag ljuger
  • När ska de fattas att jag INTE vill ses?
  • Hördes det på mig att jag egentligen hatar honom?
  • Asså han är verkligen dum i huvet den grabben
  • Aha, en självinbjudan där ja, blodsugarjävel
  • Ringer den personen igen svarar jag inte
  • Seriöst, kan man inte blocka med mobilen?

...har vid ett antal tillfällen komponerats fram, lite lite för tidigt.

Jag har dock inte fått några klagomål ännu, så kan ev. ha klarat mig, men troligtvis sitter ett antal personer hemma å vässar knivarna nu. Men de får jag helt enkelt ta isåfall, för jag kommer inte sluta att vara tuff när jag lägger på p.g.a. en sånn här sak.






Anledningen till att jag lika gärna kan avsluta mitt medlemskap på Facebook, då antalet vänner på vännerlistan kommer att kunna jämföras med antalet läsare på den här bloggen?

Hej Bloggish !

Mitt namn är oviktigt men jag är inte oskuld precis eller så, jag är snart 17år.
Ibland när jag ska sätta upp mitt hår så gör det ont för jag har för tjockt ! ..
PEace out XOXOXOXOXOOXO

De e synd om mig, så köp ett 8-pack redbull.

Fryser och svettas på samma gång, allt snurrar och jag hostar oftare än jag tar andetag, samtidigt som jag e snuving och har ont i öronen! Sen är jag hungrig också... och kissnödig. Är även trött som ett troll samtidigt som jag ger sömnlöshet ett ansikte. Jag har ont i ryggen med, behöver fler kuddar. Jag är, som kanske kan förstås, inte helt tillfredställd. Faktum är att mitt ansiktsuttryck just nu får den här grabben att se riktigt nöjd ut, även om han kontrar genom att få min frisyr att verka oorganiserad.

När jag blir sjuk har jag en tendens att bli ynklig. På morgonen ligger jag alltid likt ett klubbat rådjur och förväntar mig frukost på sängen, samt ev. någon form av palmblad nedan för sängen så att jag ska slippa frysa om fötterna. Jag får till den där flackiga blicken i kombination med tafatta rörelser och rosslig, svag röst, samtidigt som jag ber om en tjänst. Jag lovar, ni hade också hämtat mina tofflor, kokat mitt te, samt agerat fotpall i vardagsrummet.


sjuk, men nöjd!

Få se nu...

  • Befinner mig i sängen? - Check
  • Har en laptop i knät? - Check
  • 4 starköl samt en kanna med jordgubbssaft på nattduksbordet? - Check
  • En nyöppnad påse chillinöter i famnen? - Check
  • En perfekt placerad TV 2 meter från sängen samt en fjärrkontroll i handen? - Check
  • Har lämnat sängen 3 gånger under hela dagen? - Check
  • Den längsta av de tre gångerna varade i 5 minuter? - Check
  • Skulle kunna tänka mig att leva resten av livet så här? - Check
  • Pappa låter mig ärva då? - ...
  • Borde egentligen ge fan i sånna tankar? - Check

Detta får bara inte komma ut...

De e sjukt svårt att greppa vad fan jag pysslat me idag.

Av någon anledning fick jag ett samtal mitt i natten (kring 13:00), och innan jag förstod vad som egentligen hänt, var det bestämmt att jag, Mathias och Marco skulle käka lunch ihop. Sweet lite Pizza så här kring frukost, tänkte jag direkt. Oj, va fel ja hade.

Kring tvåtiden strosade tre, dåligt orienterade, grabbar i sina bästa år omkring på Hemköp (En, inga namn nämnes, hade påsar under ögonen). Efter att ha velat mellan pan-pizza och tacos kläcks plötsligt idén om en kycklingsalad. Va i helvete? Sallad? Grönfoder alltså?

Blev genast paranoid, drog upp luvan och började kolla mig runt omkring efter videokameror. Jag kan inte ses bärandes på en påse tomater, en gurkjävel och ett salladshuve. Den delen av kostcirkeln gjorde jag sönder i tidig ålder. För att verkligen sätta pricket över i:et köpte vi lite fikabröd "att ha till kaffet". What the? Kände genast reumatismen komma krypandes, som om ja åldrats 40 bast på en timma.

Mathias tog kommandot i köket, trots mitt, något avlägsna VG i hemkuskap. Sen gled Micke förbi också, vi var alltså alldeles för många kockar i smeten. Konstigt nog blev det jätte gott! Var både ledsen och besviken på mig själv, men jag åt som en flykting.

Det som hände sen gör mig riktigt rädd. Vi bryggde vårt kaffe, skar upp vårt fikabröd, satte oss i soffan, slog på tv:n och kollade på OC (?!?!). Kom på mig själv med att sitta med benen i kors, smutta på mitt kaffe och samtidigt be om en sockerbit. VA I HELVETE? Vill ev. aldrig mer se mig själv i spegeln. Påtal om de, av någon anledning plattade jag och Marco håret på varandra med plattång efter kaffet...

Okej, vi hade sjukt trevligt, men de här får helt enkelt inte komma ut.

Bloggandet skall rädda min lever!

"Gör som alla arbetslösa, skaffa en blogg" hörde jag någon säga härom dan. Det kändes för stunden extremt träffande.

Men sen kom jag på att jag ju faktiskt har ett jobb, på Netto - de e bara de att ja aldrig får komma dit (?) Fan, när jag ringer min chef(grek jävel) låtsas han de första 5-6 minuterna av samtalet att jag, som ett rinnande vatten, både kan prata och förstå grekiska. Va i helvete, han har träffat mig. Jag e blond och blåögd och är inte en tiondel så hårig som en grek. Ja har ju för fan knappt hår under armarna, medans en grek bör ha material för att kunna tvinna lovikavantar åt ett helt lågstadie. Helvete.

Efter ett tag brukar jag avbryta honom genom att säga "öh.. ah, Tja, du, kan jag jobba något i veckan?" Då svarar han, på tvivelaktig svenska; "Jag ringa dig en morgon i morgon, morgon bitti, okeee?" - klick. Kan sen informera er om att ett inte allt för högt antal samtal når fram till mig dagen efter, får se nu, noll ungefär.

Jag antar att man kan sammanfatta mig som arbetslös trotts allt...

Hur som helst, det är i alla fall inte anledningen till att jag skapar en bloggjävel. Jag har tidigare skrivit i en s.k. LiveCasablogg - en blogg som skildrar svåra fyllor in action. Det har verkligen varit skitball att skriva där, men på sistone har min överordnare (A.FestNielz) förbjudit mig att blogga ifall inte kröket är beläget på speciell ort samt att det bör hålla en viss kvalité, och jag kan faktiskt hålla med honom. Fan, ett tag var det som en drog, man ville nästan kröka för att ha en anledning att skriva i bloggen. Ser framför mig hur jag tassar in på rummet med en laptop under armen och en flaska Vodka under den andra.

Anledningen till att den här, meningslösa samlingen av skit, upprättas är alltså för att jag inte ska bli alkolist, eller aa, en svårare grad av alkolist än jag redan är.

Morgonstund har guld i mun!

12-tiden igen? Kanske håller jag på att bli sjuk? Dagsljus gör att det svider i ögonen samt att det bara känns allmänt onaturligt. Min lillasyster påstod härom dan att jag inte sett solljus sedan i September, vilket iofs känns som en årskonsumtion av oregano, men samtidigt något träffande.

När jag vaknade möttes jag av ett konstigt födelesemärke längs med hela högerarmen, som egentligen var min egen handskrift i turkos tusch som skulle få en förskoleelev att försöka se ner på mig trots mina 186 cm. "Martina 4 glas" lyckades jag urskilja tillslut. Jahapp. När jag sedan kom ner i källarn fann jag ett överjävligt stort antal ölburkar utspridda. Blev lite ölspel igår! Kan inte påstå att jag såg ut som ett barn på julafton när jag likt en öststatare låg på alla fyra och städade. Okända ord som "städning" är inte direkt det man vill vakna till liksom.

Hade, ärligt talat, hellre vaknat av att Babben Larsson kommer in i mitt rum i 110 knyck, på något sätt lyfter från marken och sen väljer att göra Blöjan (ett patenterat simhopp som går ut på att, helst från hög höjd, landa på röven samtidigt som du grabbar tag om baksidan av låren och spretar ut med benen. Obs. stora mängder vatten kan, vid otur, tas in via en onaturlig kroppsöppning.) för att sedan landa likt en valross i famnen på mig. Därefter utbrister hon "DEIJT FUNGEIREIR!".


Simhopperska i ett tidigare liv?

RSS 2.0