ja, det är sant !

Jag har äntligen träffat en seriös kille. (johannes).
Vi har nu påbörjat ett seriöst förhållande mellan oss två
söta pojkar :)..
jag älskar dig bebo ! <3
finns inget bättre än när du kysser mina läppar...
här kommer en bild på han också !. XOXO.


image17

sucky sucky suck


Jag avskyr män! varför?
för de är mentalsjuka. 
Några bor för långt bort, några är galna, några är gnälliga jävlar OCH NÅGRA ÄR NORMALA MED FULA RAGG. 

Gnälldag? ja. dricka på torsdagar är från och med nu jättecoolt förresten.  sådant som bara händer hos linus(vonax). för hos linus IS WHERE THE ACTION IS! he-he-he.

Jag vetifan vad det är med mig, jag är arg på världens män tror jag. Dumma horbarn, speciellt johannes! vad seeeeer han i henneeeeeee, hon är fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul!  jag hatar killar som man aldrig vet om de är inte upptagna eller inte. FY-FAN.


hur kissar spiderman?

Morgonens johannes-fråga har kommit.
Han satt på toa-stolen och dinglade med benen.
Då kom det:

Mathias! Hur kissar Spiderman?


Mathias: Mmmm...jag vet inte, men han måste nog ta av sig dräkten först...

Johannes: Men jag menar om han flyger högt upp, så han inte hinner ner, kissar han i luften då?

Nu vet ni att om det regnar, så är det inte änglarna som gråter...



boxning !

I've always been intrigued by boxing. When I was a little kid, I used to love boxing with William from up the block. He used to beat the living shit out of me, but I couldn't get enough. Maybe it was the masochist in me, but I loved it!



image15


xoxo

Hungrig..

Nu ska jag gå och äta ! .


Hungrig!.



XOXO !

lite om mig :$


Vissa påstår att jag är schizofren, men jag kan stilla säga att jag pratar bara lite för mycket ibland. Värre än så är det faktiskt inte. Annars är jag rätt flummig och skrattar mycket åt mig själv. Jag har mycket skoj ensam. Jag stör mig på trångsynta människor, för själv är jag öppensinnad, tack och lov. Karin Boye är min idol, så om ni vet vem hon var så kan ni lista ut ett och annat om mig. Jag älskar livet och jag vill aldrig dö! Och jag älskar dessutom musik & konst.




idag har jag varit med johannes :)) vi kollade på sunes jul, åkte buss, åt godismackor bl.a. du är så söt. :))

Pink lady goes Ikea!

Jag har handlat rosa på Ikea!
Rosa gos-mys-morgontofflor och två beautyboxar i rosa!
Me like!
Trodde dock aldrig att jag skulle få se min söta, rara svägerska Fian i rosa utstyrsel!
God girl, you are HOT! :)


ohh my !

Mamma skriker och vrålar, smäller i dörrar och är asförbannad. Why? Jag gjorde något hemskt. Jag förstår hennes 10-årig pms-slyna-behaviour, jag menar
Jag stängde ju trots allt av Zelda utan att spara. Nu har ju trots allt allting jag gjort försvunnit.  Oh nej, oh the agony. 
Jag tror mamma är påväg in i klimakteriet, I sure do hope so, så det här inte är normalt. 


Över 1000 sidvisningar två dagar i rad

Både igår och idag har jag haft mer än 1000 sidvisningar på bloggen. På kanske 300 besökare. Det betyder att alla har tittat på minst 3 sidor i genomsnitt. Kan det bero på min "Best of"-postning kanske?

Tyvärr så ökar inte besökarantalet för det. Det betyder med andra ord att alla ni som följt den här bloggen sen starten antingen har:

A) ... dåligt minne.
B) ... haschat för mycket.
C) ... glömt att ta på er foliehatt och därmed råkat ut för.. vad heter det?? minnes.. minnes.. skit samma.

Det korrekta svaret är: På A svarar vi B och på C vet vi inte.

Nytt rekord var det i alla fall. Kul, kul!


Ecorché vif?

Vad är det med mig? Ena stunden känner jag ingenting, strax därpå har jag vänts ut och in och alla känslor har hamnat utanpå kroppen.
Det fanns en tid när jag höll på att förvandlas till Carl Reinholdtzon Belfrage, men nu känner jag mig snarare som han i "Dans le goût des autres" ("I andras ögon"). "She came with ze seun, and my life became feun." Att det spökar i mitt maskineri är hur som helst höjt över allt tvivel. En hel värld och ett halvt liv ryms emellanåt i en centimeter luft.


Fredag !

Nu ska jag Knyta en fluga och bli galet full.



image12

Topp 3: Snygga rödhåriga killar

Topp 3: Snygga rödhåriga killar


Undantagen som bekräftar regeln:
1. Sven
2. Jon
3. Oskar

Om man ska ta in stil i bedömningen blir rangordningen den omvända. Och jag hittade ingen bild på Sven, så ni får helt enkelt tro mig på mitt ord. Och för att vara rättvis laddade jag inte upp några bilder på tvåan och trean heller.


ALLTSŽ

du är två personer? ena dagen är du som vanligt, andra dagen är du precis som om jag inte känner dig o.O ? jag skulle förstått från allra första början jag skulle förstått! du väljer hon framför mina egna ögon :O det trodde jag faktist inte men jag skulle förstått! jag trodde du va hon , jag trodde värkligen de men jag hade visst fel å det vet jag att jag har ! :'/ .. så du har bara fejkat hela tiden för mig ?? eller ...
 FAN MARIELLA VAD GÖR DU MOT MIG ! ?!


long time.

Jag har inte bloggat på ett tag. Har inte hunit. Natten mellan Tisdag och onsdag var jag hos Tobias nämligen. Jag hjälpte honom att stortera i högen med tjejer som vill ha honom i hans nya skola. Han ser nämligen bra ut (något som jag inte berättar för honom såklart, hans ego skulle bli för stor då!!) så han får en hel del mer eller mindre rumsrena förslag av tjejer. Och han behövde en tjej som vet vad han behöver, JAG! Tobias är, om ni inte förståt det redan, inte min pojkvän eller så, bara en otroligt nära kompis. Min bästa killkompis.
Och sen orkade jag inte ta mig hem därifår, så jag sov helt enkelt över. Och: JA, vi sov i samma säng. Och: JA, jag hade på mig min rosa nalle puh pyamas hela natten. Haha.

RSS 2.0